Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd

O nama


Želimo Vam u kratkim crtama predstaviti našu firmu, nadajući se skoroj uspješnoj suradnji.

Ovdje možete vidjeti jedan djelić naše velike kompanije, širokog spektra prirodnih materijala iz vlastitih kamenoloma, te gotovih i ugrađenih proizvoda, kao i brojnih projekata diljem svijeta. Od aerodroma u Pekingu do predivne kupaonice skrivene od znatiželjnih pogleda.

Margraf Industria Marmi Vicentini danas je vodeća kompanija u vađenju i obradi prirodnog kamena koji dolazi prvenstveno iz Italije, ali i cijelog svijeta. Vješto uklanjanje mramora iz kamenoloma, vađenje dragocjenih blokova sa strpljenjem, sposobnost preoblikovanja istih u polirane ploče ili male mramorne pločice dovedeno je gotovo do savršenstva, a na zadovoljstvo velikog broja korisnika koji su u ovom brzom životnom ritmu prepoznali kvalitetu i užitak koji nam daju proizvodi od kamena.

Svoju predanost radu, usavršavanju proizvodnih i poslovnih procesa, orijentiranosti na zadovoljstvo kupca, koju Margraf S.p.a razvija duže od 100 godina mi nastojimo usvojiti i razviti u Hrvatskoj kroz MG DESIGN d.o.o.

MG DESIGN d.o.o. osnovan je 2012. godine sa sjedištem u Križu, kraj Ivanić Grada uz samu autocestu Zagreb – Lipovac kao samostalna firma, ali i dio velike grupacije Margraf S.p.a.

U modernom i vrhunski opremljenom skladištu sa širokom ponudom mramora i granita iz Italije, ali i cijelog svijeta možemo Vam pomoći pri odabiru najbolje varijante za Vaše uređenje interijera ili eksterijera.

Pozicija lidera u Hrvatskoj ali i regiji Jugoistočne Europe cilj je profesionalnog tima MG DESIGN-a.

Veselimo se Vašoj posjetiti u Križu i naravno u Margraf-u.